verktyg & lösningar

Som en auktoriserad Google Cloud Partner assisterar Adapty ert företag på resan till en modern digital arbetsplats.

Som ett tillägg till Google Cloud och Google Workspace har vi valt att arbeta med ett flertal leverantörer som kan addera den sista pusselbiten som behövs för er verksamhet. Det gemensamma är att de är optimalt integrerade i G Suite.

grundläggande verktyg & lösningar

Google WOrkspace

Google Workspace är en lagrings-, mail- och kalenderlösning för ert företag. Med fokus på mobilitet, säkerhet och stora möjligheter att låta användarna använda egna enheter erbjuder ändå G Suite ett stort mått av kontroll. Med lättanvända verktyg för dokumentdelning och möten skapas förutsättningar för verkligt samarbete på alla plan.

Chrome-enheter & hantering

Chrome-enheter är redo för företag. Både när det gäller bärbara datorer, mötesutrustning och premiumverktyg för samarbete. Sammantaget ger de en extremt säker och pålitlig lösning för små och stora kunder. Vi säljer licenser för att hantera din flotta av säkra, snabba och pålitliga enheter samt hårdvaran du behöver.

Chromebox for Meetings
En kraftfull, lättanvänd lösning för onlinemötesfunktionalitet. Se till att du alltid har en lösning på plats för professionella möten över nätet. Det här är den enda möteslösningen du behöver. Möten var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst. Läs mer om Chromebox for Meetings.

Chromeboxes / Chromebases
Låt oss bygga din framtida flotta enheter med Chromeenheter. Se till att du får den säkraste och snabbaste lösningen för ditt företag. Hantera dem enkelt och se till att ge dina anställda en enhet som bara fungerar. Läs mer om Chrome Enterprise här.

Jamboards
Samarbeta med dina kollegor via denna virtuella whiteboard. Fånga alla fantastiska idéer direkt i mötet och berika din mötesmiljö och bli mer produktiv. Läs mer om Jamboards.

Management-licenser
Vi säljer licenser för att hantera din flotta av Chrome-enheter från en enda central plats. Skaffa dig total säkerhet och kontroll! Hör av er till oss om du behöver mer information eller behöver beställa.

AOPEN
Vi säljer Chrome-enheter från AOPEN. Både chromebase och chromboxar. Dessa enheter är både robusta, manipulationssäkrade och byggda för att köra 27/7. Hör av er till oss för mer info. Läs mer om AOPEN chromeenheter här.

loading...

tredjepartsverktyg & lösningar

CRM

Säkerställ att ni har kontroll över kunder, hantera er pipe och era pågående och stängda affärer.

Företagskommunikation

Dra nytta av moderna verktyg för kommunikation inom er företag.

Digital Signatur

Ta ett steg in i framtiden med hjälp av digitala signaturer.

Dokumenthantering

Strukturera, säkerställ och hantera era dokument med ett extra lager av styrning. Detta med Google Drive som bas.

Support- och adminverktyg

Som tillägg till Google Workspace kan vi erbjuda verktyg som adderar ett extra lager av säkerhet och adminmöjligheter.

från införsäljning till fakturering

Förläng Google Workspace med ett verkyg för att hantera offerter, projekt/uppgifter, bemanning, tidredovisning och fakturering.